Saker Att Köpa

Jag tänker nog satsa på att köpa lite skönhetsprodukter när jag åker in till stan efter jobbet idag med min älskling. Jag tror nog att min hud och mitt hår kan behöva den omtanken och den vården så att den kan få lysa och må bra. Jag är väldigt dålig på att ta hand om min hy och mitt hår, och det märker jag då jag känner mig grå, håret har inget liv och jag har ingen lyster, men nu tänker jag inleda 2014 med en ordentlig energi och fuktboost för min hud och mitt hår. Jag ska verkligen se till att ta hand om mig själv under 2014, se till att smörja in mig oftare, för det är jag värd, det är min hud värd. Så jag har suttit och kollat runt på lite saker och fastnade för att köpa lite Vichy produkter till huden, en Apoliva produkt för att ta hand om den känsliga huden runt ögonen, sen även Ricinolja som jag ska ha i håret för att få det att växa, men även en dos Priorin för att ge en extra boost till mina hårrötter. Det kommer nog bli bra att ha dessa i min skönhetshylla, nu hoppas jag bara att jag kommer hitta det ute i butikerna.
Förutom skönhetsgrejer ska jag även kolla lite kläder och underkläder, är i behov av en ny garderob då inget sitter bra längre så jag hoppas att jag hittar något inom det också.
saker att köpa