Julkorts Pyssel

Jag hade tänkt sitta och pyssla lite när jag kommer hem efter jobbet, sitta och klippa och klistra ihop några julkort som familjen ska få tillsammans med sina julklappar. Det tycker jag är mycket roligare att få tillsammans med sin julklapp än en klisterlapp där det står God Jul: Emilia, Önskar: Mamma. Det känns så trist att bara göra så, så jag tänker vara lite kreativ och göra familjen extra glad (förhoppningsvis) med ett eget julkort (som jag hoppas ska göra dom mer glada än själva julklappen haha). Så jag ska skriva ut lite saker och sen när jag kommer hem så ska det pysslas. Det kommer bli mysigt att göra det dagen innan julafton, så att man kan höja julstämningen lite mer (den är fortfarande låg hos mig, men hoppas den höjs under dagen), sen så tänkte jag slå in alla paketet när jag kommer hem. Köpte med mig fint presentpapper och lite snöre under lunchen, jag ska slå på stort med inslagningen i år hade jag tänkt. Göra en fin inslagning med fint papper, snurra snöret lika snyggt som proffsen gör och sen avsluta med mitt egna julkort. Trots min låga julstämning så är jag ändå så otroligt glad och taggad över att ge och slå in julklappar i år, det ska bli så kul.
mycket roligare