At Work

Gooood morgon, nu är det måndag igen och här sitter jag på jobbet, men konstigt nog så tror jag att det är lördag idag, vet inte varför jag känner så, men vi höll på och julstöka så länge igår att jag kanske intalade mig att det var lördag. Konstigt det där hur hjärnan fungerar, men jag sitter på jobbet nu i alla fall och har startat upp allt så att jag är redo att ta emot besökare.
Men kan ni tänka er att det redan är den 23 december? Att julen liksom redan är imorgon? Dagen som man har väntat på, jobbat och stressat så hårt för under hela december? Så mycket slit för en dag och den är här imorgon. Jag kan inte riktigt förstå att det redan är dags för julens härligheter att börja, det känns som att december precis startade och man började räkna ner från sin adventskalender. Jag tror fortfarande att det är oktober då saknaden av snön gör att en stor del av julstämning och decemberkänslan försvinner, så att julen redan är här kommer som en liten chock. Men snön är inte allt, då julen äntligen är här och hela familjen är samlad så ska vi ha en rolig, mysig och härlig jul tillsammans. 🙂
image