Fredag

Äntligen så är det fredag, som jag har längtat efter den här dagen hela veckan. Jag börjar märka på kroppen att lite extra ledighet kan behövas, en möjlighet för kroppen att sova ut, ladda om batterierna och en tid med möjlighet att göra en massa roliga och mysiga saker med dom som jag tycker om. Jag kom även på igår att jag inte har fått gå på någon julmarknad i år, det tycker jag är väldigt tråkigt men ingen ville eller kunde följa med och då jag inte ville gå själv så fick jag avstå. Det är tråkigt men vad ska man göra, det hade kanske varit bra så att jag hade lyckats komma in i mer julstämning än vad jag är i nu, saknaden av snön gör att jag tror att det bara är oktober. Det känns så konstigt att säga ”god Jul” till folk när man inte ens känner att det är jul, så jag glömmer alltid bort att säga det haha 😛 . Men när vi ska börja julstöka hemma i helgen med julbak och ännu mer julpyntning, höra julmusiken i bakgrunden och ha hela familjen samlad så kommer nog julkänslorna komma. Det gör dom alltid varje år.
Bild tagen igår efter jobbet, fick även låna min älsklings Burberry halsduk då han kom och höll mig sällskap den sista timmen. Känner mig väldigt stilig i den 😀 Men jag bjuder på den bilden då jag inte får till en bra bild idag, så kan det bli ibland.
image