Skapar Julkort

Var inne i Kista under lunchen med planen att köpa några fina, juliga och kanske lite roliga julkort att ge familjen, men tror ni jag hittar något? Nej. Det var lite typiskt, det enda som fanns var såna där julvykort och det vill jag inte ha, så därför ska jag sitta och klistra ihop lite julkort själv med hjälp av roliga och juliga bilder från google och med hjälp av publisher. Det kommer faktiskt vara roligare att ge bort kort man har gjort själv (jag vet, jag är på lite dagisnivå nu med att ge egengjorda julkort, som när man gav en teckning i julklapp) men julkort ser jag inget fel på, det är bara roligt. Varför köpa mainstream julkort som alla har, när man kan ge ett unikt julkort som betyder mer? Jag gillar det sistnämnda så hr ska det skapas.
Printscreen tagen från google
Untitled