Julklapparna Är Köpta

Nu har jag helt färdig inför julen, och det känns så otroligt skönt och lättande. Eller det saknas bara en julklapp, nej 2 julklappar saknas, men det är ingen stress med dom, kan kolla i stan ikväll eller här i kista under lunchen. Men jag åkte in till stan igår efter jobbet med min fina älskling och hade redan innan bestämt mig för vad jag skulle köpa, och det var tur det. För då blev vi klara mycket snabbare och det var mycket smidigare. Vi var iväg i stan i kanske 2 timmar, så det blev en väldigt bra, smidig, tidseffektiv och välplanerad shoppingrunda. Så jag är nöjd med det jag har köpt och jag hoppas att alla blir glada över vad dom får, nu ska jag bara fundera lite mer på dom 2 sista julklapparna jag har att köpa, jag har ju fortfarande några dagar kvar så det är goot om tid. Det enda som saknas nu är lite julkort, så tänkte springa in till Kista på lunchen och se vad jag hittar, och samtidigt trängas med alla andra shoppingsugna, det ser jag inte direkt framemot.
image