Fokus På Julklappar

God morgon, nu blir det verkligen fokus på julklappar under jobbet idag då jag ska in till stan sen för att köpa allt och inte komma hem förens jag har köpt julklappar till alla. Jag sa tidigare att jag skulle ha en inköpslista redan färdig innan jag åker in så att jag vet precis vad jag letar efter, men den är inte ens halvfärdig så nu blir det bara fokus på det. Jag tänker inte åka in till stan och vara vilsen i vad jag ska köpa, för då går det åt så mycket tid till att tänka, fundera, undra, leta, gå tillbaka till en butik för man kanske vill köpa den ändå, fundera lite till sv. Det orkar jag inte med så jag vill ha allt klart för mig. Ska fortsätta att ta alla i familjen var för sig så ska först fortsätta kolla runt på vad jag ska köpa till min lillebror. Det är så svårt. Men jag kommer åka in och kolla julklappar med min fina älskling så det kommer nog gå väldigt bra. Alltid bra att få en killes åsikt, för han har en snygg stil och vet vad killar gillar. Så det kommer gå toppen.
Äter lite frukost samtidigt så att jag får energi och kraften till att leta runt på nätet, lätt kesella utblandad med jordgubbssaft, mums.
image