Varmt

Det är alldeles för varmt ute för att vara december och tydligen så kommer det inte bli en vit jul i år heller. Har för mig att det inte var någon snö förra året så det är väldigt tråkigt. Tror inte att det kommer vara så många vita jular framöver, utan all snö kommer säkert komma i januari och stanna kvar till maj månad, och det är ju väldigt roligt, not. Men det är verkligen för varmt. Jag har liksom förberett mig för vinter och kyla och går klädd i min vinterjacka, och dessutom en extra tjock tröja under, men det är för varmt. Jag svettas ju ihjäl när jag går lite snabbt, är inomhus, och värmen man möts av när man går på bussen ska vi inte tala om. Det är hemskt, svetten bara rinner och man blur ofräsch. Jag kanske kan börja använda min blazer igen då det är så varmt, för det verkar ju inte bli kallare så varför inte.
2f3a9788-3aff-214d-5647-3cf548863852