Tränat

Jag var och tränade under min lunch idag, jag hade gärna stannat kvar i vårt backoffice och tagit en powernap då jag är så otroligt trött men jag kände att det var lika bra att komma iväg till gymmet. Varför skulle jag inte gå iväg när jag ändå har tiden till det under lunchen. Nu när julen även väldigt snart är här så kommer det inte blir så mycket tid över till träning då mycket ska fixas och donas, så varför inte passa på att göra kroppen starkare och smalare innan en massa onyttigheter ska in i kroppen? Jag vill inte heller tappa rutinen så det var skönt att komma iväg. Men det gick bra i alla fall, jag blandade övningar för både biceps, triceps och rygg i detta pass då jag troligen bara kommer hinna med ett pass till denna veckan och då tänker jag köra ben så ett kombinerat pass idag var toppen. Jag tror nog att jag även har blivit lite starkare, eller det har jag självklart blivit efter 20 veckors träning men nu börjar jag märka av det själv och det är roligt.
image