Måste Göra En Uppfräschning

Jag måste göra något med mitt hår. Det är flera månader sen jag klippte mig sist (jag vill ha långt hår så jag sparar ut det så mycket som möjligt men tänker inte på att det bara blir mer slitet = mer längd att klippa av) och min hårfärg känns urtvättad. Jag måste göra en uppfräschning, för håret är ändå viktigt för mig för att känna mig fin. Men jag vill inte klippa mig då jag vill ha långt hår, och då mitt hår har så otroligt dålig kvalitet (trots att jag har ätit B-vitaminer i mer än 6 månader) så växer det inte så snabbt. Det finns inte så mycket jag kan göra åt saken än att fortsätta äta mina B-vitaminer och se till att använda bra produkter för mitt hår som kan förbättra kvaliten men även få det att se snyggt ut (jag är sämst på att använda hår/stylingprodukter, måste bli bättre). Det som jag först och främst ska göra är att färga det för det ger en direkt uppfräschning. Får hoppas att det inte blir för mörkt bara, så som det har blivit de senaste gångerna. Sen så får jag se om jag kan boka en tid hos min frisör, hoppas det finns någon ledig tid annars så får jag vänta lite, men då har jag ändå fräschat till färgen och det gör mycket.

Annars så är det full rulle på jobbet. Datorer som inte fungerar så jag har i princip skrivit in alla besökarna själv, men då är man sysselsatt och tiden går undan. Men nu tänker jag fundera på mina julklappar igen. Jag ska gå igenom vad varje person önskar sig redan nu och bestämma mig för vad jag ska köpa till varje person så att jag har det färdigt redan innan jag åker in till stan på onsdag. På de sättet så hoppas jag slippa springa runt som en galning och inte veta vad jag ska köpa eller vart jag ska ta vägen. Den stressen i kombination med mängden människor i stan är en dålig kombo. Så den stressen vill jag gärna slippa. Så en inköpslista ska skrivas och en planering ska tänkas ut, för har jag bara inhandlat ca 10% av alla julklappar så är det dags att jag sätter igång. Då börjar vi med den yngsta i familjen, vad ska jag köpa till min lilebror? 🙂
image