Det Snöar

God morgon alla fina läsare. Är allt bra med er denna fina lördag med snön som faller ner utanför fönstret? Jag blev så glad när jag vaknade och tittade ut genom fönstret och såg hur det var lite vitt på hustaken och hur den faller små vita snöflingor från himlen. Det ger en mysig känsla, även fast snön kanske inte kommer stanna på marken denna gången heller så är det en underbar känsla för stunden. Det kommer bli toppen och ge en extremt hög julstämning lite senare idag när jag och Lotta ska ha julpyssel hemma hos mig. Tänk er; Julpyssel, julmusik, pepparkakor och lussebullar, tända ljus och sen snö som faller utanför fönstret…. Det kan inte bli mer julstämning. Men nu har jag lite att fixa innan dess att Lotta kommer hem till mig. Jag ska först städa rummet lite, jag ska leta fram allt material vi har hemma som vi kommer behöva, jag ska förbereda bordet och duka fint, fixa julmusiken och sen innan hon kommer så måste jag bara tävla i mina julkalendrar så att det är klart.
Vad ska ni hitta på under denna lördags förmiddag/eftermiddag? 🙂
image
image