Lussebullar

God morgon, god morgon. Vilka plusgrader vi får vakna till de senaste dagarna, det är tokigt att vi är i mitten av december men fortfarande har temperaturer som om det vore oktober, det är skönt men till december, julen och vintern så ska det vara snö. Det hör till och det är inte en riktigt jul om det inte är flera decimeter snö ute. Jag önskar och hoppas att det kommer rikligt med snö någon gång under nästa vecka så att man får en vit julafton, för det är så mysigt att vakna upp den 24e och titta ut genom fönstret och se ett vitt vinterland.
Men det är fortfarande 11 dagar kvar till jul så det finns fortfarande hopp. Sitter på jobbet just nu och äter lite mackor till frukost, är döhungrig så vräker i mig dom. Då det även är lucia idag så delar jobbet ut lussebullar till sina antsällda, så snällt av dom men lite tråkig för mig då jag inte gillar lussebullar, saffransmaken är inget som jag har fastnat för. Men det doftar gott, så nu möts man av en god doft av lussebullar när man kommer in i receptionen, det är juligt. Nu saknas bara julmusiken, så jag får lyssna via min mobil istället, lite private listening.
image