Lights

God morgon. Idag så är man trött, ögonen är fortfarande tunga och jag gäspar hela tiden, jag ville verkligen sova lite till, bara lite till. Det är bara att hoppas att jag piggnar till under dagen, men det kommer jag säkert göra, annars så får jag helt enkelt ta en powernap på lunchen så att jag orkar ta mig in till stan efter jobbet. Jag ska träffa min fina vän Ava för att handla lite julklappar och för att bara umgås. Jag känner att det är dags att köpa dom julklapparna jag redan har bestämt mig för att köpa så att det är avklarat, och så får jag ha en trevlig stund med min vän. Vi kommer säkert gå till någon av julmarknaderna som finns i stan också. Kanske går vi till Gamla Stan då det är en julig tradition vi har haft sen grundskolan då vi varje år åkte dit med skolan för att bara strosa runt i dom gulliga butikerna. Det ska vi nog göra idag, det kommer bli mysigt.
image