You Can You Will

Har precis kört ett bröst och triceps pass under min lunch och det gick faktiskt bra, jag kände att jag hade kraft, att jag orkade mycket och jag hade orken att pressa mig själv. Till skillnad från de två tidigare passen jag hade i måndags och igår så är jag glad att ha en liten ljuspunkt med träningen där jag tyckte att det gick bra. Träningsvärken i benen är i alla fall ett faktum och mina baksida lår gör så ont. Eller det gör inte ont ont utan det är ett skönt ont, för då vet man att träningen har tagit (trots att benpasset gick så dåligt som det gjorde). Men jag kan bara jag vill och jag pressade mig igenom mitt tredje pass för veckan och det känns bra. Nu är även mina styrkepass för veckan avklarade så jag ska köra lite cardio under de resterande dagarna under veckan så att jag ändå håller igång kroppen. Jag behöver ändå köra mer cardio då det behövs för att forma kroppen nu och för att få bort fettet 😉
Nu kör vi!1 You Can And You Will Succeed!!
image