Avklarat Träningen

Känner mig duktig som har avklarat mitt andra träningspass för veckan, biceps och rygg i vanlig ordning enligt mitt schema och det gick helt okej. Jag vet inte om jag har en dålig vecka eller om jag har blivit svagare istället för starkare, men energin i kroppen och musklerna är inte den samma som förut. Jag blir trött jättefort, har ingen kraft i musklerna och jag orkar inte lyfta lika mycket i vikt som tidigare. Jag antar att det går upp och ner hela tiden, men det hade varit roligt att ta ett steg framåt med träningen istället för flera steg bakåt. Men men, all träning, även dom dåliga passen, är bättre än ingen träning alls och jag körde slut på mina muskler och jag pressade mig själv till att köra 3*12 på varje övning. Det blev tungt men jag klarade mig igenom det, så jag känner mig stolt. Jag har fått träningsvärk efter benpasset igår, som förövrig gick pissdåligt då jag även då inte hade någon energi i kroppen eller musklerna, fick mjölksyra direkt efter första knäböjen så det kändes lite fail. Men även då så tvingade jag mig själv att köra 3*12 på alla övningar även fast jag bara ville släppa allt och börja gråta för att det var så jobbigt. Men jag pressade mig själv, och tydligen så gav även det ”dåliga” träningspasset resultat då jag har träningsvärk idag, high five på den!
image