Min Önskelista Till Jul

Det här var verkligen inte lätt, jag har haft det väldigt svårt att veta och bestämma mig för vad jag önskar mig i julklapp i år. Jag brukar väldigt sällan önska mig specifika saker utan jag brukar alltid säga att jag önskar mig kläder så får familjen försöka hitta något som jag kan tänkas gilla. Men i år så ville dom veta mer specifikt då jag är så svår att handla till, då jag är väldigt kräsen när det kommer till kläder. Så nu har jag suttit och kollat runt, det har tagit mig flera dagar men nu tycker jag ändå att jag kom fram till några saker som jag skulle vilja ha. Kläderna jag länkar till behöver nödvändigtvis inte vara dom exakta kläderna jag vill ha då man kan hitta i princip likadana kläder i massa butiker, men nu vet man i alla fall vilken stil jag vill ha. Så detta är något av vad jag önskar mig i julklapp, så nu är det bara att välja vad ni ska köpa 😉

Skjorta // Skjorta // Kabelstickad Tröja // Bouclékofta // Ankelhög Känga // Ballerinaskor // Parfymen You & Me Från Jeanne Arthes // Armband // Kameraväska // Nya Färger På Gel-Lack
julönskelista