6 December

God morgon, det blev tydligen ingen snöstorm inatt med flera decimeter snö, i alla fall inte här i Stockholm, så det är nog väldigt många glada av idag. Men jag hade ändå sett framemot att få vakna upp till ett vinterland och se snön gnistra utanför fönstret men jag får bara vänta några dagar till, förhoppningsvis. Även fast jag kanske inte ser framemot snön så mycket när det kommer till den riktiga kylan, då tågen/bussar slutar fungera och det blir svårt att ta sig fram, men det hör ändå till. Det är ingen december utan snö, och det är framförallt ingen jul utan snö. Jag behöver det vita täcket för att komma i julstämning för det känns som att det bara är oktober/november nu. När snön väl kommer så kommer de första dagarna vara jobbigast då det kommer som en chock, men sen vänjer man sig, det är inte direkt första gången som vi ser snö så vi vet hur vi ska anpassa oss. Jag hoppas att det snöar lite i helgen i alla fall, för jag vill komma i julstämning.
image