Candles

God morgon god morgon. Uppe med tuppen idag då det var öppning på jobbet, det gick bättre än väntat att släpa mig ur sängen så det var skönt. Kroppen har kanske äntligen förstått vilka jobbtider jag har, ca 10 månader senare, men bättre senare än aldrig. Jag sitter just nu i kombination med jobbet och genomför mina obligatoriska ”internet sysslor” som att tävla i julkalendrar, kolla igenom mailen och kollar nyheterna bland annat. Jag vill komma i mer julstämning då det verkligen inte känns som december eller jul för mig just nu. Saknaden av snön gör att det fortfarande känns som oktober/november så jag ska söka runt efter några julmarknader att gå på, kanske något juligt pysselevent man kan spendera en eftermiddag vid och se till att fylla mina dagar med jul. Det hade varit mysigt om man kunde spela julmusik här på jobbet, inte för högt men bara så att det ligger lite i bakgrunden, som hissmusik ungefär. Det hade varit mysigt och verkligen gjort så att jag får mer julkänslor.
image