Besviken På Youtube

Jag har under hela dagen försökt att lyssna på jullåtar via youtube på telefonen, jag hade tänkt att jag ska sitta med en hörlur i ena örat och sedan pausa så fort en besökare kom in genom dörren. Men fick jag göra det? Nej det fick jag inte, för youtube vill inte samarbeta med mig idag. Det har fungerat under alla andra dagarna som jag har kollat på klipp under min lunch men bara för att jag vill komma i lite julstämning idag så ska den bara buffra och ladda hela tiden. Vad är det för fel på dig idag? Jag vill bara höra lite ”All I Want For Christmas Is You” och lite ”Jinglebells” så att jag kan få känna av julen, men det fick jag inte. Är lite ledsen i ögat just nu, men tröstar mig i hopp om att jag får lite julstämning av att kolla på saker att göra under december/julen och vad jag ska köpa för julklappar. Det har börjat klarna upp vad jag ska köpa till hälften av alla i familjen/vänner, men sen till den resterande hälften är jag fortfarande helt lost. Men det ordnar sig, nu ska jag göra ett till försök med att få igång youtube, nu håller vi tummarna!
image