Julklappsjakt

Dagens tävlingsfas är över och jag tycker att jag lyckades få ihop några bra motiveringar och rim. Nu får vi hålla tummarna och hoppas att jag har tur att vinna i någon av dagens lucka, hoppas hoppas hoppas.

Annars så har jag fortsatt att spåna vidare i julens tecken och jag håller på att leta runt efter julklappar på nätet. Perfekt som tidsfördriv på jobbet, och som en undersökning visade så skulle antalet julklappar köpta över nätet öka i år, så varför ska jag inte se vad internet har att erbjuda? Man har ju en hel värld av butiker att välja mellan och fler valmöjligheter när det kommer till saker, så jag tycker att det är perfekt. DÅ slipper man även trängas i julstressen, men det hör ändå till så jag kommer även kolla runt på saker i fysiska butiker. Lite stök, trängsel och irritation är det som gör julen till jul så den biten får man inte missa. Jag måste först tänka ut och bestämma vad jag ska köpa till varje person, eller i alla fall välja ett spår jag kommer köra på så att jag inte springer runt som en vilsen höna och inte hittar någonting då jag itne vet vad jag vill ge. Planering är alltid bra, så en lista på alla vill ha måste jag skaffa. Det är bra om man är ute i god tid också så att man slipper stressa sen, för dagarna fram till jul går fortare än man tror 🙂
image