Julkalendrar

Något som jag gör varje jul är att delta i några julkalendrar, vissa år blir det flera och ibland så blir det några färre. Jag kommer ihåg under förra året när jag nog deltog i upp till 15-20 stycken, jag vann tyvärr inget men det tog mycket tid att skapa bra motiveringar, fyndiga julrim och svara på deras frågor. Tråkigt att allt slit inte gav någon vinst, men året innan så lyckades jag i alla fall vinna ett par Ray Ban Wayfare och två stycken Panasonic Lumix kameror, så det går att vinna, det gäller bara att ha tur. I år tänker jag inte vara sämre så jag har valt ut några julkalendrar jag ska delta i under varje dag eller i alla fall när dagens vinst är intressant och tilltalande. Vi får nu hoppas på att jag får en extra klapp att lägga under granen till antingen mig själv eller till någon annan i familjen ^^

I bilden nedanför så ser ni alla julkalendrarna jag deltar i, det blev några stycken så nu hoppas vi på vinst.
mina julkalendrar