Back At Work

God morgon, idag är det måndag och jag är tillbaka på jobbet igen då jag mår så mycket bättre idag. De 4 dagarnas vila jag har haft nu behövde jag verkligen för att få kroppen att komma tillbaka på sin rätta bana igen och så att den mår bättre. För mår kroppen dåligt så blir hela livet tråkigt då man inte har orken till att göra något. Träningen har brustit och det sociala livet har brustit, så jag är glad att jag mår bättre. Nu när det är december och dags att komma i julstämning så vill jag gärna vara frisk och må bra så att jag kan springa runt och köpa julklappar och gå på julmarknader. Jag ska se till att göra mycket denna december månad, känner för att hitta på saker och skapa minnen 🙂
Men idag är så är det jobb som gäller och sedan ett tufft träningspass så att jag tar igen det jag har missat. Ska se till att både köra benpass och cardio idag så att jag kör slut på mig själv. Idag så ska jag inte köra mitt pass på Friskis&Svettis då jag har bytt och ska köra på onsdag istället, det känns faktiskt skönt. Men nu ska jag se till att äta upp min frukost, kesella utblandat med jordgubbssaft.
image