Adventskalender

Det blev en trisskalender tillslut, jag tvekade och velade en massa då det inte kändes värt det med tanke på hur mycket den kostar men jag kände ändå ”varför inte”. Pengarna kan jag lika gärna bara tjäna igen men jag ville gärna kunna ha något att räkna ner till julafton med och då jag inte äter godis så får det bli något som även kan ge mig något. Som spänning, pirr i magen och förhoppningsvis extra klirr i kassan. Nu hoppas vi att jag vinner något på alla mina trisslotter, jag skulle vilja skrapa alla på en gång men nu måste man hålla emot precis som med sin chokladkalender när man var liten. Det kommer bli lite svårt att hålla emot men att få skrapa en lott enda fram till julafton kommer bli spännande, för varje dag är en möjlighet till att bli miljonär!
Update: Jag skrapade första luckan/trisslotten och det blev tyvärr ingen vinst 🙁 , hoppas på bättre tur imorgon.
image

image