Lördag

God morgon God morgon, är allt bra med er? Jag är ledsen att jag inte uppdaterade något för er igår och gav er några bevis på att min hosta inte hade dödat mig, men jag hade inget intressant att skriva och berätta för er. Jag ligger fortfarande hemma och är sjuk, jag var både hemma från jobbet i torsdags och igår, och jag känner hur det nu börjar blir bättre, jag behövde verkligen vilan. Jag fryser inte lika mycket längre och jag är inte varm lika mycket och dom känslorna blandar sig inte längre heller. Tur det för det är jobbigast när man är jättevarm men ändå fryser. Men det enda som känns lika jobbigt är hostan, för den vill inte släppa. Varje gång så smyger sig hostan på mig och jag är inte beredd när den kommer, det känns som sagt som torrhosta, som att man har fått luft/vatten i fel strupe (om det har hänt er) och ibland så känns det som knivar dras i halsen och som att lugorna ska hostas upp. Men jag dricker slemlösande, dricker varmt, jag dricker mycket vatten (det är bra) och jag äter halstabletter. Jag ska bli frisk från den här jobbiga hostan, jag ska bli frisk. Det är tur att jag fortfarande har 2 dagaras helg framför mig så att jag har mer tid till att kurera mig för jag ska vara helt frisk till på måndag, det ska jag bara vara.
sick