Biljard På Ballbreaker

Jag hade ett jättebra och roligt firande med mina vänner i lördags och jag är så glad över att ni ville vara med och fira min födelsedag, tack så mycket <3 Jag hade bokat två stycken bord vid Ballbreaker Kungsholmen till kl 21 och hade bestämt att vi skulle mötas vid 20:30 så att vi skulle ha tid på oss att samlas och köpa dricka osv, och sen ha tid på oss om någon skulle bli lite försenad. Men det var inte det lättaste att hitta kan jag säga er (vi tog den långa och komplicerade vägen) så jag, min älskling och bästis Emma virrade runt vid Stadshagen och fattade inte vart vi skulle gå någonstans, men när vi väl listade ut vägen med hjälp av min älsklings kompis, så kom vi fram med andan i halsen vid 21 tiden. Det var det här jag menade med att bestämma att ses en stund innan, så att man har tiden att hitta till stället men ändå komma till tiden man bokat. Hela gänget möttes äntligen upp och vi började spela vid ca 15 över, så med drickan redo och vinnarskallen igång så började spelandet. Jag har inte spelat biljard så mycket, kanske bara 2 gånger, men det var så otroligt roligt, ingenting man direkt gör varje vecka. Jag var visserligen inte ett proffs och jag lyckades kanske inte få ner så många kulor (inte av min färg i alla fall, lyckades alltid få ner motståndarens färger eller den svarta kulan :O ) men det var så roligt. Det måste vi göra om och jag måste få min revansch 😉 . Efter 1 timmes spelandet så var vår tid slut, tråkigt att tiden gick så fort men har man roligt så springer tiden verkligen iväg, så var det dags att ta sig vidare. Nu så splittrades vi upp, tråkigt nog, då många inte hade råd, inte mådde bra eller inte hade något legg, så det var bara jag, Ava och Lotta som drog vidare. Jag hade skrivit upp oss på olika ställen men det slutade med att vi hamnade på Victoria vid Kungsträdgården, och det var roligt. Det känns verkligen som att det var så länge sen jag var ute och klubbade, jag har alltid gått ut till barer under den senaste tiden (åren) så det kändes ovant att vara i klubbmiljön igen. Dessutom så var vi princip dom enda som var över 20 då alla andra var nyblivna 18-åringar så alla såg så otroligt små ut. Små barn 😀 Det första vi hörde när vi kom in var en tjej som sprang fram och kramade om en kille i kön och skrek "Yeey, jag fyllde 18 år i torsdags!!", samma födelsedag som mig, men jag fyllde dock 18 för 4 år sedan 😉 Men det var en väldigt rolig kväll, och vi måste verkligen ses igen för att spela mer biljard 🙂 Juste, jag invigde även min Michael Kors väska som jag fick av min älskling, jag kände mig väldigt snygg i den och jag fick många komplimanger. But who can blame them, it's gorgeous! wpid-received_m_mid_1385308916846_0caed428eec74df245_2.jpeg

P1010256

P1010263

P1010266

P1010276

P1010292

P1010293
image