-6 Grader

Det var tydligen -6 grader när jag gick till jobbet imorse, brrr vad kallt, jag ryser bara av att tänka på det, kolsvart var det också så det kändes så fel att vara ur sängen när det fortfarande var mörkt ute. Nu börjar hösten/vintern verkligen ta ett grepp om Sverige och det kommer som en chock för många. Vi har ju blivit så bortskämda med en så bra och mild höst, och jag tror inte man har tänkt på vinter och snö då det känns så långt borta med tanke på att det har varit så varmt. Men hösten/vintern har ändå sina höjdpunkter och sin charm. Nu är det extra mysigt att bädda ner sig i sängen med en kopp varm tee och mysa till en film, man får klä sig i lager på lager, fina koftor, det är mysigt att sitta på ett cafe och ha tjejsnack med en kompis, gå på julmarknader, den fina julbelysningen, julsånger, julstämningen, doften av kardemumma och jul. Det är inte så farligt bara man ser det positiva med denna högtid, för den är verkligen den mysigaste.
God morgon förresten, jag mår bättre idag, jag vet inte vad som hände igår men då det var så kallt här på jobbet så fick jag feberkänslor, jag frös, kände mig ändå varm på samma gång, hade ont i huvudet, fick ont i ryggen, hade noll energi och mådde bara dåligt. Det sa bara pang så mådde jag skit. Men jag jobbade ändå hela dagen, jobbet på Ericsson och Friskis&Svettis och jag stupa verkligen i säng när jag kom hem. Jag kramade om min älskling som redan hade somnat och sedan så somnade jag nästa på direkten. Vaknade upp imorse och kände mig fortfarande lite frusen men mår mycket bättre. Jag har även en extra tjock tröja på mig idag, har 4 lager tröjor totalt (linne, långärmad tröja, långärmad varm kofta och så vår jobbkavaj) och så har jag vår värmefläkt som värmer på. Men jag känner mig ändå frusen… usch.
image