Kall & Trött

Det går inte ens att beskriva hur kallt det är på min arbetsplats, det är seriöst inte mänskligt att behöva jobba i den här temperaturen, i alla fall inte när man jobbar inomhus. Det är olidligt kallt i receptionen, jag sitter och försöker värma mig med min halsduk men det går inte, det är för kallt. Om jag ska ge er en jämförelse så är det nästan som att sitta ute denna måndag i bara en tunn kofta och jeans. Visst låter det härligt? Ja, jättehärligt, ni känner liksom hur hela kroppen värms upp och blir behagligt varm? Nej, ni känner det väl inte? Inte ett dugg, det är helt ärligt tortyr. Jag skulle behöva sitta i en vinteroveroll för att kunna bli varm, men det får jag ju inte för jag måste sitta med min tunna kavaj. Det här är absolut inte okej, jag kommer aldrig bli frisk om jag ska sitta och frysa i 7 timmar. Inte nog med att det är jättekallt så är jag även jättetrött idag och jag håller på att somna. Jag ser ut som en zombie och vill bara hem och sova i min varma säng, därför känns det så taskigt att det här även är min längsta dag då jag ska jobba på Friskis ikväll. Jag kommer stupa i säng när jag kommer hem, och det längtar jag så innerligt efter.
sleepy-eyes