Bra Helg

Hej och god morgon, förlåt för att jag inte uppdaterade för er igår eller något mer i lördags, men jag kom inte på något mer att skriva i lördags och sedan så blev det lite stressigt iväg för att att hinna till Ballbreaker, och sen i söndags så var jag så seg. Såna dagar har man och jag ska berätta för er om hur mitt firande blev i lördags. Det får dock bli senare ikväll eller imorgon då jag inte har fört över bilderna än eller har kameran med mig till jobbet. Men ni får hålla er lite till.

Men hur mår ni då? Är ni glada över att det ”äntligen” är måndag igen med en ny jobbveck framför er? Jag tycker att helgen gick alldeles för fort men vad ska man göra, det är bara att längta tills nästa helg då och en morot är alltid bra att ha. Jag invigde även min vinterjacka idag då temperaturen har sjunkit så mycket att jag inte kan ha min blazer länge, eller det är snarare tredje gång jag använder den men det är första gången jag bär den till jobbet i alla fall, och den är så skön och snygg. Löv it!
image