Biljard Bokat

Hej på er, gud vad skönt det var att få sova ut idag, det behövde jag verkligen och jag sov till kl 12, så härligt. Det kändes dock väldigt tråkigt att sova utan min älskling, kändes så tomt 🙁 Men ikväll så ses vi igen, längtar så <3 Men nu så har jag sökt desperat efter att hitta ett ställe att spela biljard på ikväll, tydligen så måste man höra av sig under vardagarna på många ställen för att kunna boka till helgen, segt. Jag blev lite orolig då jag hade sett framemot att spela biljard, men jag lyckades. Så ikväll så ska vi spela på Ballbreaker på Kungsholmen innan vi drar vidare. Jag har även skrivit upp oss på olika gästlistor så får vi helt enkelt se vart vi hamnar senare mot kvällen. Jag ska börja ta fram kläderna jag tänkte ha på mig, och se till så att allt är redo för att gå sedan så att det inte blir som alla andra gångerna jag ska iväg, att man är ute i sista minuten och stresser som bara den. Precis som jag gjorde med biljarden nu, att jag bokade den i sista minuten, det är så typiskt mig. Men att stressa med sminkning och utseendet vill jag gärna slippa så idag ska jag se till att vara ute i god tid. Bjuder på en bild från 2011 då jag inte känner mig fotoready just nu. ballbreaker_infologo