Se Ut Som En Vas

Hahaha, jag såg att en bekant på facebook hade länkat till en blogg som på en humoristiskt sätt tar upp det ämnet om hur killar egentligen vill att en kvinnokropp ska se ut. Hur den ultimata kvinnokroppen ser ut, den ideala kroppen. Skribenten till bloggen hade läst en killes statusuppdatering om att han blir irriterad över hur alla tjejer börjar träna och får magmuskler. För det är tydligen omysigt att krama om en tjej som har muskler. Så den här killen säger då att han vill att tjejer ska se ut som en vas, med smal midja, breda och mjuka lår, en kulformad rumpa och ha fina bröst. Visst, fine det kan han tycka för det är en fin kropp, alla har som sagt olika syn på vad som anses vara en snygg kvinno-respektive manlig kropp och ingen kropp är ful bara för att man kanske har mer rumpa, höfter, muskler, fett osv, alla kroppar fina, men det inlägget som den HÄR bloggen skriver är bara så roligt. Jag sitter och småskrattar för mig själv i receptionen och jag måste verkligen hejda mig själv från att inte brista ut i ett gapskratt.
hihi