First Day

God morgon god morgon, då var födelsedagen slut för denna gången och det är nu dags att ta sig ann världen som en driven 22-åring. What sould I begin with.. hmm? Det får jag tänka vidare på men jag hade en helt fantastisk födelsedag och jag fick väldigt fina presenter, tack så mycket <3 Jag kommer berätta mer om igår och visa bilder för er när jag kommer hem, för jag har alla bilderna där så ni får hålla er tills dess. Under tiden så kan jag säga er att jag är så otroligt glad över att det är fredag, vill ha helg så otroligt mycket och jag ser framemot att fira min födelsedag med mina vänner imorgon, hur mysigt är det inte att fira sig själv två gånger 😉 Planerna för imorgon är att spela lite biljard för att sedan dra ut en sväng till någon klubb, vart vet jag inte än, och med min beslutsångest så vet jag att det kommer ta en stund innan jag bestämmer mig, kanske bestämmer mig i sista minuten eller jag kanske inte ens kommer fram till ett beslut. Det skulle vara så typiskt mig. Så jag ska passa på att kolla runt på vad som verkar roligt, och vilket utbud som finns. image