Sparkle

Så här ser mina nya naglar ut denna gång, en mörkblå färg med några silvriga stenar som fick dekorera några fingrar medans några bara fick låta den blåa färgen tala för sig själv. Det blev väldigt snyggt och jag är faktiskt nöjd. Jag märker att jag börjar lära mig hur man får ett tunt men ändå täckande lager av lack på nageln, så att det inte blir en tjock klump vid tippen som det har blivit de tidigare gångerna jag har målat. Det blir bättre efter varje gång, och övning ger färdighet som man brukar säga. Men vad tycker ni om resultatet, är det snyggt?
Annars så har det inte hänt så mycket under dagen, har suttit på jobbet och jobbat på som vanligt och fått gratulationer från alla möjliga håll, så det har varit trevligt. Jag slutar om 30 minuter och ska direkt efter jobbet returnera ett paket till nelly och köpa med mig lite mer tranbärsjuice hem, det sitter fortfarande liiiiiiiite uvi kvar som jag kommer få bort med en tranbärskur till.
image
image