Bra Start På Dagen

God morgon, eller det har snarare varit en intressant morgon än en god morgon, har nämligen känt mig extra klumpig denna morgon, men såna morgonar har man ibland. Först så har jag knappt sovit någonting utan har mest bara legat och blundat (kanske var nervös över idag då det inte är en vanlig dag utan MIN FÖDELSEDAG!! 🙂 ), men jag känner mig ändå väldigt pigg så det är jag glad över. Innan jag skulle gå hemifrån så hittade jag inte min matlåda, men kom sedan på att den inte var gjord än så fick leta efter en bra låda och sedan slänga ner maten, fick leta desperat efter en påse att bära allt i och kom tillsut iväg. När jag kom till jobbet så tappade jag nästan alla mina saker i vårt backoffice, när jag skulle ta av mig mina stövlar så skrapades det på något sätt mot min högra stortå så att en bit av nageln gick av och det gör nu ont och blöder (tur att det finns plåster). En ”bra” start på dagen men jag är glad ändå för idag fyller jag ju år!! 😀
image