Sista Dagen Som 21-Åring

Har precis varit och pressat mina ben till det yttersta på gymmet nu under min lunchrast, och jag känner hur dom är svaga och utmattande, men jag tyckte ändå inte att det gick så bra som jag hade hoppats. Jag kände mig så svag, kände mig trött i kroppen och orkade inte lyfta så mycket vikt som jag har gjort förut. Jag vet att man har sina bra och dåliga gymdagar men det är så tråkigt när man har dom dåliga dagarna, för då känner man sig så dålig och svag, som att all träning tidigare har varit helt meningslösa då man inte har blivt starkare. Det här kommer inte trycka ner mig, jag gick och tränade men även om det kändes dåligt för mig i psyket så har ändå kroppen tränat och blivit starkare, det är så jag får tänka. Att ha en dålig gymdag men att ta sig igenom träningen ändå är bättre än ingen träning alls. All rörelse är positiv för kroppen.

Men idag är det den 20 november, tiden går fort och jag fyller år redan imorgon. Det känns ju som att november precis har börjat då det dels är bra väder fortfarande (det brukar som sagt annars alltid vara snö på min födelsedag) och dels för att dagarna bara går för fort, jag hinner ju inte med. Det är lite konstigt att fylla år igen, har det redan gått 1 år, det är otroligt vad fort det har gått, men detta året har gett mig så otroligt mycket glädje, ett bättre självförtroende/självkänsla, ett jobb och en otroligt fin pojkvän <3 så jag ser framemot vad det nya året som 22-åring kommer ge mig. Det kommer säkert fortsätta på det glädjande spåret, det vet jag 🙂 image