Paradise Hotel & Nails

Att göra sig fin för sin födelsedag känns som ett måste, så här sitter jag och är redo att fixa till mina naglar så att dom blir snygga och fräscha. Jag har precis duschat och sitter i en nybäddad säng med fräscha lakan, det är något av det mysigaste som finns, att lägga sig nyduschad i en nybäddad säng, myyyys på hög nivå.
Sitter även och raderar alla bilder från min mobil då minnet är fullt, oroa er inte, jag har fört över alla bilderna till datorn så dom är säkra, thank god då jag verkligen inte inte inte vill förlora bilder. För det går inte att återskapa. Det roliga med bilderna i mitt mobilalbum är att det antingen är egobilder, egobilder, lite bilder på naturen, dagens lunch, egobilder och lite mer egobilder. Det märks verkligen att man har en blogg när man tittar igenom albumet. Men vad passar då bättre att påbörja mitt liv som 22-åring med en mobil som inte har några bilder dokumenterade och måste därför fylla på med nytt, så nu ska jag dokumentera allt som händer under mitt kommande 22-åriga liv. Spännande.
Men nu ska jag fixa mina naglar, jag tror det lutar åt att måla dom i det mörkblåa lacket och sen pynta naglarna med silvriga detaljer, tror det blir lite stenar som får pryda naglarna. Det kommer nog bli väldigt snyggt om det blir som jag tänkt. Jag sitter och kollar på nya Paradise Hotel under tiden och ser framemot att se hur folk gör sig pinsamma i tv, bra underhållning.
image