Onsdag

Godmorgon god morgon, det är alltid lika svårt för mig att veta hur jag ska inleda mina inlägg, speciellt när det kommer till det första inlägget för dagen. Det känns alltid säkert att börja med att skriva god morgon, för då har man en början, men vad skriver man efter det då? För mig så blir det i princip samma sak som jag skriver, att jag antingen är trött eller att jag sitter och äter frukost på jobbet. Det är alltid något av dom två alternativen, och det känns lite tråkigt, jag vill ju ha lite variation.
Men men, jag har precis ätit upp min frukost (där kom det klassiska god morgon inlägget 😉 ) som bestod av kvarg utblandat med jordgubbssaft, 3 stycken riskakor och ett glas vatten, och jag sitter och funderar på vad jag ska göra för något. Det är väldigt dött här i receptionen för tillfället och jag sitter mest bara och stirrar in i datorskärmen då jag inte vet vad jag ska söka på. Jag kanske ska leta upp tips på goda maträtter att ha som middag imorgon, boka biljarden till på lördag, leta reta på praktiska hemkurer mot urinvägsinfektion (ja, det svider fortfarande och jag känner mig kissnödig konstant, inte lika mycket som i början på veckan men det är irriterande att det fortfarande sitter i) och sen så ska jag kolla lite tävlingar. Jag har så mycket tid till att göra sånt här när det är lugnt på jobbet, som det är nu, så varför inte passa på.
image
image