Headlines

God morgon god morgon, allt bra med er? Själv så sitter jag på jobbet med lite halsont och är lite täppt i öronen, men jag klarar mig. Jag måste påminna mig själv att köpa hem halstabletter och något slemlösande så att jag kan börja bli frisk någongång. Att börja gå med min vinterjacka och sitta med lager på lager på jobbet kan nog vara bra så att jag slipper frysa ca 8 timmar varje dag, det är inte så kul och inte bra för kroppen heller. Så nu är det dags att verkligen kurera mig med massa varma drycker, varma kläder och massa mediciner så att jag kan bli frisk, jag vill ju gärna må bra på torsdag och på lördag när jag ska fira min födelsedag. Kul att vara sjuk då, eller inte
Men men, är det någon mer än jag som tycker det är svårt att komma på catchiga, fyndiga och bra rubriker till sina inlägg? Jag tycker det är svårt då det känns som att man har sina standard rubriker som man skriver om och om igen, hela tiden. Det blir så tråkigt men det är svårt att komma på något som inte låter så konstigt eller fel. Jaja, jag tror nog inte det är så noga så jag skriver det jag kommer på, bara man förstår lite så är jag nöjd.
image