Kostschema

Med tanke på hur mycket jag tränar och rör på mig, så äter jag väldigt lite för att ge kroppen den energin och resurserna den behöver för att bygga upp musklerna, och för att främst må bra. Jag tror inte ens att jag äter hälften av mitt dagliga behov som jag behöver för att varken gå ner eller upp i vikt, så om jag äter mindre än hälften av det så blir det en negativ effekt på kroppen istället. Jag måste främst se till att äta mer regelbundet, se till att äta var 3:e timme och alltid vara noga med att ha minst 3 mellanmål med mig så att jag snabbt och enkelt kan få i mig nyttig och bra energi när jag sitter på jobbet eller är iväg. Sen att jag ska bli mer noga med att äta rätt sorts mat, med mindre kolhydrater, mindre socker, rätt fetter, mycket protein osv. Jag sitter just nu och kollar runt på lite kostscheman, alternativ till mellanmål och bra näringskällor och jag har hittat några bra som jag tänker köpa hem. Nu när jag tränar så bra så vill jag inte fördröja resultatet, eller försämra resultatet bara för att jag inte äter så bra, med tanke på att maten utgör 80% och träningen utgör 20%. Så maten är viktigare än man tror och då jag känner att resultaten tar för lång tid så är det dags att börja käka mer och bättre.
kostschema