Då Var Det Måndag Igen

God morgon, god morgon. Då var det dags för en ny vecka igen, vare sig man vill det eller ej så har man 5 nya dagar innan det är dags för helg igen. Hurreey på det. Nej, jag hade gärna velat ha en helgdag till då jag inte känner mig ett dugg pigg idag. Jag har knappt sovit i 5 timmar känns det som, jag var fortfarande vaken vid kl 1 inatt då jag inte kunde sova på grund av min kissblåsa som skulle svida och kännas överfull även fast jag precis hade gått på toaletten. Jag tror jag har fått lite urinvägsinfektion igen och det är så irriterande att känna sig kissnödig hela tiden, vilken bra start på veckan. Jag får se till att dricka mycket vatten för det har hjälpt tidigare, och sedan hoppas att det försvinner väldigt snart, för det är lite jobbigt att sitta i en reception och behöva gå på toaletten hela tiden.
Vilken intressant information ni fick, men jag kände för att dela med mig av min frustration över att ha sovit så lite på grund av det. Och för att göra allt lite värre så har jag inte hunnit äta ännu, det har varit folk i receptionen konstant sen vi öppnade vid halv 8, jag mår illa och kroppen känns skakig. Håller jag på att bli magsjuk? :O Det hoppas jag inte, så jag hoppas det går över, det är nog bara kroppen som är hungrig.
image