Vapiano

Nu har även jag registrerat min blogg på blogkeen, så om ni vill prenumerera på min blogg så kan ni antingen klicka på blogkeen knappen till höger om bloggen, eller så kan ni klicka på denna LÄNK för att komma till min bloggsida på blogkeen. Det skulle göra mig glad om ni ville följa mig på min resa i livet 🙂

Igår så var jag som sagt på middag med min pojkväns syster, svåger och min killes 3 bröder. Dem hade bokat bord på Vapiano vid Stureplan till kl 17:30, så vi fick stressa som tusan för att hinna då vi fortfarande satt i myskläder när klockan var 16, så vi duschade och fixade oss i en väldans fart, vi slog nog rekord. Vi kom fram i tid, med andan i halsen och möttes tråkigt nog av lite problem när vi försökte ta oss in. Vapiano har tydligen en konstig regel om att man måste visa legg oavsett om man ska äta middag eller inte, och då min kille inte har ett giltligt legg att visa så blev det lite tjafs, men vi lyckades komma in ändå. Vi drack ändå ingen alkohol och hur ska dom kunna hålla koll på oss? Jaja, vi lyckades komma in i alla fall och det är huvudsaken. När vi väl hade kommit till bordet så hälsade jag på hans syster, svåger och hans två halvsyskon (jag har redan träffat en av hans bröder tidigare) och dem var hur trevliga som helst, väldigt snälla och varma människor. Jag beställde en pasta carbonara som var väldigt krämig och helt okej god. Var inget märkvärdigt med smakerna men det var gott och jag blev mätt, och till det så drack jag en cola light. Några timmar senare så var det dags att ta sig vidare så jag och min älskling sa hej då och gick till East för att ta några cider/öl där. Det var väldigt trevligt och vi satt och pratade om allt och inget, bara en mysig kväll och en mysig dejt med min älskling <3 image
image
image
image
image