Backyard

Jag har verkligen sovit som en stock den här veckan, det är skönt men det är en sån skillnad från veckorna tidigare där jag hade svårt att somna, vaknade till under nätterna och inte riktigt somnade helt. Men nu har jag sovit som aldrig förr, somnar tidigt och sover tungt tills kroppen vaknar av sig själv. Idag så vaknade kroppen och sinnet vid 11 tiden men ögonen var tröttare så dom ville sova en liten stund till så jag låg och drog mig i ytterligare 1 timme. Nu känner jag mig vaken, eller jag vill fortfarande sova men nu när det är söndag så måste man ta sig upp och ta hand om dagens måsten och se till så att man kan ta sig upp till jobbet imorgon. Men nu ska jag äta lite frukost så att kroppen kan vakna till ännu mer, har lite ärenden som ska avklaras så det kan vara bra att ha lite energi då. Jag ska köpa hem mat, fixa matlådor och städa rummet lite. Ja, det var ju inte så mycket jag skulle göra men är man söndagsseg så är man.
image