Birdie

Ni anar inte hur skönt det var att få sova ut imorse, att bara låta kroppen och sinnet vakna upp av sig själv utan en väckarklocka som skriker en i örat och inga måste att ta sig upp för. Bara ligga i sängen och sova ut, det är så skönt.
ikväll så ska jag på middag med min älskling, hans syster och hennes man på någon restaurang, dem vill verkligen träffa mig så jag är lite nervös, men det ska ändå bli jättemysigt och trevligt att få träffa min fina älsklings syster och hennes man. Det ska även bli skönt att få komma ut lite och träffa lite folk, vara ute i vimlet. Jag tror nog att jag redan nu kan börja rota fram något ur min garderob, hoppas bara jag hittar något som är fint då min garderob är helt tom på kläder. Min garderob har faktiskt en del kläder, men det är bara basic och sådana kläder som jag antingen inte går i längre, är för små, för dålig passform eller bara är till vardags. Så jag har inte så mycket fint, så för att slippa paniken över att jag inte hittar något att ha på mig ca 10 minuter innan vi ska gå så kan det vara smart att redan nu se vilka alternativ som finns. Vad tror ni blir bäst för att gå ut och äta på restaurang; väldigt uppklätt, något mittimellan eller väldigt basic/casual?
bilderbilder