Bowling Eller Biljard?

Nu är jag hemma, eller jag har varit det i ett tag och jag ligger här i sängen med datorn i knät. Jobbet gick bra idag, det gick väldigt långsamt men det var bara att stå ut, förr eller senare så tar ju jobbdagen slut. Jag satt verkligen och kollade på klockan hela tiden, ni vet när man tror det har gått 15 minuter men när man kollar på klockan så har det bara gått 2. Den känslan hade jag många gånger idag, det var inte direkt roligt då jag bara blev frustrerad av det, men men, klockan slog 17 i alla fall och nu är det helg.
Min älskling kom och mötte mig på jobbet så att vi kunde åka hem till mig tillsammans, så gulligt av honom <3 och då började vi prata om en artikel som jag läste på xpressen som jag tyckte var så jäkla äcklig, om människor som har sex med djur. Jag tänker inte gå in mer på det här men jag kom bara att tänka på det när jag gick in på expressen på min dator. Det finns så många sjuka och äckliga människor därute, och jag förstår inte hur deras hjärna fungerar när dom blir upphetsade av att ha sex med t ex en hund eller en häst. Usch, usch, usch, nej nu ska jag sluta, jag blir bara äcklad och undrar vad det är fel för på folk. Nasty alltså! Men nu ska vi inte prata om det utan nu ska jag fortsätta tänka på min affärsidé och bestämma mig för om vi ska bowla eller spela lite biljard innan en utgång på min födelsedags"fest" nästa lördag, vad verkar roligast? Hmm 🙂 bild