Äntligen Fredag

Med snorig näsa sitter jag på jobbet, känner hur det blir lite blött vid tippen och tar ett papper och dutta bort det lite lätt och diskret. När tillfället ges så går jag in på toaletten och gör en rejäl snytning men när jag sitter här ute så blir det bara ett lätt dutt. Man vill ju inte verka vulgär och ofräsch, men är man lite förkyld så kan man inte göra något åt det. Det är bara att acceptera.
God morgon förresten, äntligen så är det fredag och jag ser framemot att ta lite helg så att jag verkligen kan få vila upp mig och bli frisk. Jag är inte lika sjuk som jag var under förra helgen, tack och lov för det, men nu är bara slutet av förkylningen kvar och irriterar en massa, som med en lite snorig näsa, slem i halsen och nysningar lite då och då. Men annars så är det bara bra. Har planerat att ha en dejtdag med min älskling imorgon så det ser jag verkligen framemot. Vi har inget speciellt planerat än att bara åka in till stan och sedan gå på bio, men det kommer bli myisigt oavsett vad vi gör.
Men innan jag kan ta helg så ska jag avklara dagens jobb och idag jobbar jag till kl 17. Jag ska fortsätta kolla runt på utbildningar, för de enda ky-utbildningarna som verkar bra måste man betala för… och jag vill inte betala för att studera, vem vill det egentligen :/ . Så jag måste kolla vidare, har gott om tid till att gör det nu på jobbet så jag ska sätta igång nu på direkten.
image