Winter Proof

God morgon, lyckades ni ta er till jobb och skola i ett stycke imorse, eller har ni halkat runt och slagit er gula och blå på den hala marken? Jag gick med småsmå steg och gick väldigt långsamt för att försäkra mig om att jag inte skulle halka till och ramla och göra illa min lilla rumpa. Jag klarade mig i alla fall, men jag känner nog att ett par halksäkra skor kan vara en bra investering, några snygga sådana som håller mig säker när isen väl börjar täcka den svenska marken. Jag tror nog det även är dags att börja gå i min vinterjacka, jag går ju fortfarande runt i min blazer, något som fungerar sådär då jag inte känner mig helt varm när jag är ute, det kanske är därför som jag fortfarnade är lite snuvig och inte blir helt frisk. Då får jag skylla mig själv då jag klär mig för tunt, det är ju ändå i mitten på november så jag får börja klä mig utefter månaden och klimatet. Det är ju viktigt att hålla sig varm och det finns inget som är så jobbigt som att frysa när man är ute och gör saker, som att man känner hur kylan biter sig fast och kryper längs med ryggraden. Brrrrrrr!!
Juste, jag fick hem ett paket från nelly.com i måndags, ja jag vet att mitt shoppingberoende är kvar men jag behöll faktiskt 1 sak av de 4 kläderna jag beställde. Jag tycker att det är framsteg från min sida och jag hade faktikst bara beställt 2 olika kläder men i 2 storlekar vardera, därför så blev det 4 kläder. Jag brukar alltid beställa i två storlekar om jag är osäker på passformen, så jag är glad att en av dom passade bra i alla fall. Nedan ser ni en önskeoutfit, jackan har jag redan köpt och den är jättesnygg och sitter väldigt bra, skorna är redan i min ägo och har en behaglig klack, byxorna är dom jag fick hem i måndags, tröjan vill jag gärna ha då den ser mysig och klassisk ut, och sen så är det självklart den snygga väskan från Michael Kors som jag önskar mig. Så vill jag gärna gå klädd en vinterdag med snyggt sminkat ansikte, håret ligger precis där jag vill, och jag bara känner mig så snygg när jag går nedför gatan i stan. Me Want The Bag And The Shirt!