Fruit Smoothies

Jag sitter i sängen och njuter av lite Läkerol Fruit Smoothies, tycker att dom smakar så fruktigt och gott, jag försöker alltid att suga på dom så länge som möjligt så att man får njuta länge ac smakerna men det är så svårt och jag ger snabbt upp för frestelsen och tuggar i mig dom i ett nafs. Det är en riktigt utmaning.
MEn jag gör även annat än att bara äta Läkerol, så enformig är jag inte, utan jag sitter även och kollar fler utbildningar till att bli projektledare så att man har flera skolor att välja mellan, jag letar upp information om min företagsidé (hur jag kan gå till väga, vilka jag kan kontakta osv) och så söker jag runt efter vilket telefonabonnemang som är mest lönsamt för mig. Har ni något tips på ett bra abonnemang så skriv gärna i kommentarsfältet för jag är helt lost, vad behöver jag liksom och vad är tillräkligt. Det enda jag vet är att jag vill ha ett fast månadspris som jag kan surfa, ringa och sms för hur mycket jag vill. Det är jag ute efter, så nu är bara frågan vilket som passar mig bäst.
Snapshot_20131114