Röd Almanacka

Jag fick en fin almanacka av jobbet igår, som jag hade betställt när dom gick runt och frågade alla receptionener om vad dom behöver när det kommer till kalendrar. Dom gav oss en katalog från något företag som vi fick bläddra i och sedan fick vi markera vad vi behövde ha till vår reception. Det kändes lite som när man var liten och kryssade för alla leksaker i Br-katalogen man ville ha i antingen födelsedagspresent eller i julklapp. I min familj satte man alltid sin bokstav vid den saken man ville ha, så att mina föräldrar visste vem av oss 4 barn som ville ha vad. Jag satte dock inget E vid den här almanackan men jag var nära att göra det, men ingen skulle förstå att den var till mig, så jag skrev mitt namn och min reception, enkelt och tydligt. Vår husansvarig kom som sagt förbi igår med allt vi hade beställt och jag blev så glad att även jag fick min kalender jag ville ha. Jag blev ju lite orolig då jag beställde den almanackan för mitt privata bruk. Men dom frågade vad vi behövde och jag känner att jag behöver den för att få mer koll på vad jag har planerat och ska göra under varje vecka. Tack så mycket för det 🙂
Den är så snygg, trendig, stilren och ser så proffsig ut med sin röda nyans och den guldiga detaljen på spännet. Jag kan verkligen se mig själv hur jag sitter och planerar mina veckor, och hur jag skriver ner allt jag ska göra med jobbet, träningen, träffa vänner, ha mysiga dejter med min älskling, olika möten med min hemliga grej och bara se proffsig ut med min röda almanacka. Jag är så nöjd, och jag tackar för gåvan.
wpid-20131113_081108_Peter.jpg
wpid-20131113_081127_Peter.jpg
wpid-20131113_081142_Peter.jpg