Frukost

God morgon alla fina läsare, en ny dag har återigen börjat och jag sitter på jobbet och äter riskakor till frukost. Jag är en sån person som inte gillar att äta frukost, det känns så påfrestande för kroppen att trycka i sig mat inom kanske 30 minuter från att man har vaknat, det känns som att allt bara fastnar i halsen då. Jag mår i alla fall alltid illa när jag får i mig mat så snabbt inpå uppvaknandet, så därför måste jag alltid äta en stund efter att jag vaknat, någon timme eller så. Jag vet ju att kroppen inte brukar aktiveras och vakna till liv förens man får mat i magen men den får helt enkelt vänta i ca 1 timme, för jag kan ändå inte tvinga mig att äta, speciellt inte på morgonen. Så jag sitter och äter lite lätt frukost nu, och riskakor är ju så gott så det går bra att få i magen.
Men idag är det onsdag och jag ska slutföra min önskelista för min födelsedag, fyller ju år om 8 dagar så måste ju berätta för alla vad jag önskar mig och sen ska jag kolla vidare på en privat grej som jag funderar på att starta, it´s a secret 😉
wpid-20131113_084021_Salomon.jpg