Gossip About Me

Vilken god morgon det är i detta härliga regnväder, är det några av mina tidigare läsare från min wordpress.com blogg som har hittat hit? Eller har det även tillkommit några nya besökare till min läsarkrets? Oavsett om du är ny eller gammal så är ni såååå välkommen hit, jag är glad över att i har hittat mig. Sprid gärna vidare budskapet om att jag finns här, så kan ni sitta och snacka lite gossip om mig med varandra på era fikaträffar på Espresso House.
Det var tungt att ta sig upp ur sängen imorse, jag tyckte natten gick alldeles för fort och klockan ringde alldeles för tidigt men det var bara att ta sig i kragen och göra sig klar för att gå. Men hur glad tror ni jag blev när jag öppnar ytterdörren och ser hur det bara regnar och regnar? Hade vi något paraply hemma som jag kunde låna? Nja det hade vi inte, så jag var inte jätteglad om man säger så, men det var bara att ta halsduken över huvudet och med snabba steg ta sig till jobbet. jag lyckades ändå komma fram rätt så torr så jag hade tur idag. Men inte så mycket tur då jag fortfarande inte är helt frisk, jag har fortfarande ont i halsen och jag känner mig så slemmig, fräscht. Jag stannade även hemma från Friskis igår då jag kände att jag inte vill överanstränga mig, jag behöver vilan, men än så länge så är det fortfarande inte bra. Får hoppas det går över snart så att man slipper känna sig som pesten när man är ute på stan. Folk blir så rädda för en så fort man snörvlar (stavas det så haha?), men det är höst och det är kallt, då blir man sjuk.
Hur är det med er? 🙂
wpid-20131112_073626_Hagrid.jpg
wpid-20131112_073636_Hagrid.jpg