Fransk Manikyr With A Twist

Igår så kände jag för att göra något nytt med mina naglar då mitt tidigare lack hade börjat lossna (snarare så skrapade jag bort det själv då jag hade tröttnat och jag kände direkt hur naken och fullt det blev, det är verkligen snyggt med lackade naglar), det blev en lite mer klassisk look denna gång som fungerar till allt, något som är snyggt och enkelt, en klassiker, så det fick bli en fransk manikyr med en liten twist, nämligen med lite dekorationer. Jag är nog inte ensam om att tycka att det är väldigt svårt att få till en riktigt snygg fransk manikyr då den vita randen alltid har en tendens att antingen blir för tjock, för rinnig, för ojämn och helt enkelt bara ful. Att kunna måla fransk manikyr är en konst, någonting man lär sig efter flera försök och misslyckanden, så snart kommer jag också bemästra konsten att få den vita randen helt perfekt. Men jag måste ändå säga att jag blev rätt så nöjd över mina vita tippar, det blev bättre än väntat och mycket bättre än mina tidigare erfarenheter, det blev jämt och relativt rakt. Visserligen så kanske det blev lite tjock med lack på vissa naglar men jag har ännu inte lärt mig hur man stryker på ett så tunt lager som möjligt, så lite ojämnt yta kanske det blev men utseendemässigt så ser manikyren bra ut, och det är huvudsaken. Det enda som jag känner mig lite missnöjd med är hur dekorationerna blev. Jag är nöjd med utseendet på alla fingrarna förutom mitt högra ringfinger och det högra pekfingret, det förstör så himla mycket. Den svarta randen på pekfingret blev inte som tänkt och prickarna på ringfingret ser inte ens ut som prickar. Att måla med vänster hand är fortfarande svårt och väldigt skakigt men overall så är jag nöjd med hur det blev, det ser fräscht och snyggt ut, precis som jag ville.